ORPEL K1-45

K1-45

99,63 zł
Brutto

RĘKAWICE TKANINOWE DLA PIEKARZY

Opis: Rękawice 1-palcowe z tkaniny bawełnianej białej lub barwionej, w części chwytnej wzmocnione dwoiną bydlęcą. Rękawice posiadają wkład termoizolacyjny z włókniny, na podszewce z tkaniny bawełnianej.

Na specjalne zamówienie rękawice mogą posiadać dodatkowe oznakowanie np. logo klienta w formie:

– haftu,

– druku sublimacyjnego

– techniką fleksograficzną.

Zastosowanie: Rękawice przeznaczone są dla piekarzy i cukierników, celem ochrony dłoni i części przedramienia przed oparzeniem w kontakcie z gorącymi przedmiotami do temp 250°C, przy obsłudze pieców piekarniczych np. wyjmowaniu gorących blach z pieczywem oraz innych gałęziach przemysłu. Chronią przed lekkimi urazami mechanicznymi tj. starcie i skaleczenie.

Zastosowanie w piekarniach, pizzeriach, zakładach cukierniczych.

Spełnia wymagania:

- EN ISO 21420: 2020

- EN 407: 2020  x2xxxx

- EN 388: 2016+A1: 2018  1x2xx

Rozmiar: 8, 9, 10, 11

Zakres długości rękawic od 30 do 70 cm

Kategoria II

PRODUCENT

ORPEL SP. z o.o.

93-232 ŁÓDŹ

UL. LODOWA 101

TEL. +48 42 2508182

E-MAIL: HANDLOWY@ORPEL.COM.PL

Informacja producenta oraz deklaracja zgodności

ORPEL długość: 38
ORPEL rozmiar: 10
Ilość
Dostępne

  Polityka bezpieczeństwa

Bezpieczeństwo przesyłania danych zapewnione dzięki certyfikatowi SSL

  Zasady dostawy

Darmowa wysyłka przy zamówieniu powyżej 1500 PLN netto

Opis: Rękawice 1-palcowe z tkaniny bawełnianej białej lub barwionej, w części chwytnej wzmocnione dwoiną bydlęcą. Rękawice posiadają wkład termoizolacyjny z włókniny, na podszewce z tkaniny bawełnianej.

Na specjalne zamówienie rękawice mogą posiadać dodatkowe oznakowanie np. logo klienta w formie:

– haftu,

– druku sublimacyjnego

– techniką fleksograficzną.

Zastosowanie: Rękawice przeznaczone są dla piekarzy i cukierników, celem ochrony dłoni i części przedramienia przed oparzeniem w kontakcie z gorącymi przedmiotami do temp 250°C, przy obsłudze pieców piekarniczych np. wyjmowaniu gorących blach z pieczywem oraz innych gałęziach przemysłu. Chronią przed lekkimi urazami mechanicznymi tj. starcie i skaleczenie.

Zastosowanie w piekarniach, pizzeriach, zakładach cukierniczych.

Spełnia wymagania:

- EN ISO 21420: 2020

- EN 407: 2020  x2xxxx

- EN 388: 2016+A1: 2018  1x2xx

Rozmiar: 8, 9, 10, 11

Zakres długości rękawic od 30 do 70 cm

Kategoria II



K1-45

Może ci się spodobać również

Rejestracja nowego konta