K3-45
Cena
107,50 zł
RĘKAWICE TKANINOWE DLA PIEKARZY
Opis : Rękawice 3-palcowe z tkaniny bawełnianej białej lub barwionej, w części chwytnej wzmocnione dwoiną...
ORPEL Sp. z o.o. - Producent odzieży BHP i rękawic ochronnych, Centrum BHP Łódź
RĘKAWICE TKANINOWE DLA PIEKARZY
Opis: Rękawice 1-palcowe z tkaniny bawełnianej białej lub barwionej, w części chwytnej wzmocnione dwoiną bydlęcą. Rękawice posiadają wkład termoizolacyjny z włókniny, na podszewce z tkaniny bawełnianej.
Na specjalne zamówienie rękawice mogą posiadać dodatkowe oznakowanie np. logo klienta w formie:
– haftu,
– druku sublimacyjnego
– techniką fleksograficzną.
Zastosowanie: Rękawice przeznaczone są dla piekarzy i cukierników, celem ochrony dłoni i części przedramienia przed oparzeniem w kontakcie z gorącymi przedmiotami do temp 250°C, przy obsłudze pieców piekarniczych np. wyjmowaniu gorących blach z pieczywem oraz innych gałęziach przemysłu. Chronią przed lekkimi urazami mechanicznymi tj. starcie i skaleczenie.
Zastosowanie w piekarniach, pizzeriach, zakładach cukierniczych.
Spełnia wymagania:
- EN 420
- EN 407: x2xxxx
- EN 388: 1x2xx
Rozmiar: 8, 9, 10, 11
Zakres długości rękawic od 30 do 70 cm
Kategoria II
Bezpieczeństwo przesyłania danych zapewnione dzięki certyfikatowi SSL
Darmowa wysyłka przy zamówieniu powyżej 1500 PLN netto
Opis: Rękawice 1-palcowe z tkaniny bawełnianej białej lub barwionej, w części chwytnej wzmocnione dwoiną bydlęcą. Rękawice posiadają wkład termoizolacyjny z włókniny, na podszewce z tkaniny bawełnianej.
Na specjalne zamówienie rękawice mogą posiadać dodatkowe oznakowanie np. logo klienta w formie:
– haftu,
– druku sublimacyjnego
– techniką fleksograficzną.
Zastosowanie: Rękawice przeznaczone są dla piekarzy i cukierników, celem ochrony dłoni i części przedramienia przed oparzeniem w kontakcie z gorącymi przedmiotami do temp 250°C, przy obsłudze pieców piekarniczych np. wyjmowaniu gorących blach z pieczywem oraz innych gałęziach przemysłu. Chronią przed lekkimi urazami mechanicznymi tj. starcie i skaleczenie.
Zastosowanie w piekarniach, pizzeriach, zakładach cukierniczych.
Spełnia wymagania:
- EN 420
- EN 407: x2xxxx
- EN 388: 1x2xx
Rozmiar: 8, 9, 10, 11
Zakres długości rękawic od 30 do 70 cm
Kategoria II